Reunió de la taula consultiva sobre transparència de les entitats no lucratives.

Data: 4 de novembre 2016

Lloc: Torre Jussana

El proper 4 de novembre es farà la segona reunió de la taula consultiva sobre transparència de les entitats no lucratives, convocada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, grup promotor del projecte TransparEnt.

La reunió, que estarà presidida pel Sr. Bernat Valls, Director General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya, té com a objectius compartir les dades disponibles sobre el desenvolupament del projecte TransparEnt i les impressions i expectatives dels diferents sectors implicats en l’impuls de la transparència de les entitats sense ànim de lucre.

Han estat convocades les diferents institucions i organitzacions que van participar a la primera reunió i s’ha convidat també a incorporar-se a la Direcció General de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya.

A la web TransparEnt podeu trobar una notícia sobre el desenvolupament de la primera reunió.

És una activitat restringida a les persones convidades en representació des les institucions i organitzacions participants. Si voleu alguna informació o voleu fer alguna aportació, ens ho podeu comunicar fent servir l’eina de contacte d’aquesta mateixa web.