SESSIÓ DE FORMACIÓ SOBRE TRANSPARÈNCIA AMB LA DIRECCIÓ GENERAL D’ACCIÓ CÍVICA I COMUNITÀRIA

Data: 20 de setembre 2017

Lloc: PG. Taulat 266-270, Barcelona.

El proper dimecres 20 de setembre de 10 a 13 h. impartirem una sessió de formació organitzada amb la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.

Us podeu inscriure en aquest formulari

Es recomanable que s’inscrigui més d’una persona per entitat (la inscripció és individual i per tant s’ha d’omplir el formulari per cada assistent). El límit d’assistents per sessió és de 25 persones, quan s’arribi a aquesta quantitat es tancarà el grup.

Les formacions es faran a la seu de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, Pg. Taulat 266-270, de Barcelona.

Per tal de poder treballar amb la plataforma TransparEnt i per poder veure exemples de bones pràctiques, cal que els assistents portin dispositius com ordinadors portàtils o tablets, encara que també és possible treballar amb un  smartphone. L’espai on s’impartirà, disposa de connexió wifi.

PROGRAMA:

La transparència és un valor i una obligació per les entitats que reben subvencions de les administracions públiques. La plataforma TransparEnt (operativa a www.transpar-ent.info) és una eina que permet a les entitats avaluar l’estat de la seva transparència, saber com millorar la seva comunicació i obtenir documents d’autoacreditació.

S’ha desenvolupat perquè les entitats tinguin criteris clars sobre les seves obligacions i perquè sàpiguen com aplicar-los. L’aplicatiu contempla les exigències de la Llei de Transparència i també criteris perquè la informació sigui comprensible i així afavorir la participació.

L’objectiu de la sessió de formació és saber com fer servir la plataforma, conèixer les seves funcionalitats i saber com aplicar els indicadors i criteris del procediment d’autoavalaució per millorar les actuals pràctiques de transparència i comunicació de les entitats.

METODOLOGIA:

La sessió tindrà una durada de tres hores i es treballarà sobre la situació de cada entitat inscrita i amb models d’aplicació dels indicadors i criteris del procediment TransparEnt.

Si voleu més informació podeu fer servir l’eina de contacte de la web TransparEnt