Sessió de formació sobre Transparència a Olot

Data: 15 d'octubre 2016

Lloc: Olot

El proper 15 d’octubre impartirem una sessió de formació a Olot, orientada a formar en la utilització de la plataforma TransparEnt i en el coneixement dels indicadors i criteris de transparència i qualitat de la informació del projecte TransparEnt.

PROGRAMA:

La plataforma TransparEnt (operativa a www.transpar-ent.info) és una eina que permet a les entitats avaluar l’estat de la seva transparència, saber com millorar la seva comunicació i obtenir documents d’autoacreditació.

L’aplicatiu contempla les exigències de la Llei de Transparència i també criteris perquè la informació sigui comprensible i així afavorir la participació.

L’objectiu de la sessió de formació és saber com fer servir la plataforma, conèixer les seves funcionalitats i saber com aplicar els indicadors i criteris del procediment d’autoavalaució per a millorar les actuals pràctiques de comunicació de les entitats.

METODOLOGIA:

La sessió tindrà una durada aproximada de tres hores i es treballarà sobre la situació de cada entitat inscrita, amb casos reals d’utilització de la plataforma TransparEnt i amb models d’aplicació dels indicadors i criteris.

Desenvolupament:

1.    Presentació i exposició de continguts i objectius

2.    Valoració de l’estat de la comunicació i transparència de les entitats participants.

3.    Aprenentatge d’ús de la plataforma TransparEnt

4.    Aplicació d’indicadors i criteris adequats a cada d’entitat que participa a la sessió.

5.    Establiment d’objectius de cada entitat participant

Més informació i inscripcions a Voluntariat.org