TransparEnt és un projecte del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, grup d’investigació reconegut per la Generalitat de Catalunya (SGR 976).

L’equip d’investigació ARPA de la Universitat de Girona, dirigit per la Dra. Carmen Echazarreta Soler, col·labora en el projecte.

L’equip de treball del projecte TransparEnt està format per aquests investigadors:

Johamna Muñoz Lalinde

Doctora en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i professora a la Uiversidad de los Andes (Colòmbia).

Currículum Vitae

Pedro Molina Rodríguez-Navas

Coordinador del projecte TransparEnt, Doctor en Ciències de la Comunicació i Llicenciat en Geografia i Història. Professor del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Pedro.Molina@uab.cat

Currículum Vitae

Nuria Simelio Solà

Doctora en Periodisme i Ciències de la Comunicació i Llicenciada en Història, professora del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB.

Currículum Vitae

José Maria Perceval Verde

Doctor en Ciències Socials i Doctor en Periodisme, professor del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB.

Currículum Vitae

Alexandre Lavado i Campás

Graduat en Història, cursant Màster Oficial de Recerca en Comunicació i Periodisme i Màster Oficial en Història Contemporània, tècnic mitjà de suport a la recerca a la UAB.

Currículum Vitae